Следете ги линковите

Македонски

Најдобри алатки за пребарување и анализа на линкови

search icon

Dofollow Link се врските што имаат корист од вашата веб-локација кога ја добивате од друга веб-локација и кога ја давате на друга страница од вашата сопствена страница. Не треба да креирате rel ознака за Dofollow врски. Врските што ги давате роботите ги доживуваат како dofollow. Google ја зема предвид содржината на сајтовите за да го одреди квалитетот на врската. Кога врските од други сајтови доаѓаат на вашата страница како линк за следење и овие страници имаат содржина поврзана со вашата страница, овие дојдовни врски се сметаат за порелевантни за вашата страница. Дојдовните врски се сметаат за помалку релевантни доколку се најдат на страници со рамнодушна содржина. Како што се зголемува релевантноста на дојдовните врски, се зголемува квалитетот.

Последно проверени 30 домени

Ранг Извор Последно виден
47 freepornlist.mobi 2022-10-08
67 pornsitelist.mobi 2022-10-08
58 pornvideosites.net 2022-10-08
57 sexsiteslist.net 2022-10-08
64 sexvideosites.net 2022-10-08
53 videosites.net 2022-10-08
67 videositeslist.net 2022-10-08
61 xnxxpornsites.com 2022-10-08
46 xxxpornsites.net 2022-10-08
41 pornvideosites.net 2022-10-08
58 sexsitelist.net 2022-10-08
45 sexsites.mobi 2022-10-08
50 kostenlosepornofilme.net 2022-10-07
50 kostenlosepornoseiten.net 2022-10-07
44 pornosites.mobi 2022-10-07
62 freebacklinkssiteslist.com 2022-10-07
56 freebacklinkssiteslist.mobi 2022-10-07
49 freebacklinksites.mobi 2022-10-07
60 freebacklinksites.net 2022-10-07
55 backlinkssites.net 2022-10-07
64 backlinkssites.mobi 2022-10-07
70 freebacklinkssites.net 2022-10-07
68 freebacklinkssites.mobi 2022-10-07
52 sexsiteslist.net 2022-10-07
52 sexsiteslist.mobi 2022-10-07
41 sexvideosites.mobi 2022-10-07
70 sexvideosites.net 2022-10-05
70 toppornsites.mobi 2022-10-05
64 topxxxsiteslist.com 2022-10-05
67 xxxpornsites.net 2022-10-04