Dofollow Backlinks

Shqip

Mjetet më të mira të kërkimit dhe analizës së lidhjes së pasme

search icon

Dofollow Link janë lidhjet që përfitojnë nga faqja juaj e internetit kur e merrni atë nga një faqe tjetër interneti dhe kur ia jepni një faqeje tjetër nga faqja juaj. Ju nuk keni nevojë të krijoni një etiketë rel për lidhjet Dofollow. Lidhjet që jepni perceptohen nga robotët si dofollow. Google merr parasysh përmbajtjen në sajte për të përcaktuar cilësinë e një lidhjeje. Kur lidhjet nga faqet e tjera vijnë në faqen tuaj si një lidhje doofollow dhe këto sajte kanë përmbajtje që lidhet me faqen tuaj, këto lidhje hyrëse konsiderohen të jenë më të rëndësishme për faqen tuaj. Lidhjet hyrëse konsiderohen më pak të rëndësishme nëse gjenden në faqet me përmbajtje indiferente. Ndërsa rëndësia e lidhjeve hyrëse rritet, cilësia rritet.

Kontrolluar së fundi 30 domene

Rendit Burimi Parë për herë të fundit
47 freepornlist.mobi 2022-10-08
67 pornsitelist.mobi 2022-10-08
58 pornvideosites.net 2022-10-08
57 sexsiteslist.net 2022-10-08
64 sexvideosites.net 2022-10-08
53 videosites.net 2022-10-08
67 videositeslist.net 2022-10-08
61 xnxxpornsites.com 2022-10-08
46 xxxpornsites.net 2022-10-08
41 pornvideosites.net 2022-10-08
58 sexsitelist.net 2022-10-08
45 sexsites.mobi 2022-10-08
50 kostenlosepornofilme.net 2022-10-07
50 kostenlosepornoseiten.net 2022-10-07
44 pornosites.mobi 2022-10-07
62 freebacklinkssiteslist.com 2022-10-07
56 freebacklinkssiteslist.mobi 2022-10-07
49 freebacklinksites.mobi 2022-10-07
60 freebacklinksites.net 2022-10-07
55 backlinkssites.net 2022-10-07
64 backlinkssites.mobi 2022-10-07
70 freebacklinkssites.net 2022-10-07
68 freebacklinkssites.mobi 2022-10-07
52 sexsiteslist.net 2022-10-07
52 sexsiteslist.mobi 2022-10-07
41 sexvideosites.mobi 2022-10-07
70 sexvideosites.net 2022-10-05
70 toppornsites.mobi 2022-10-05
64 topxxxsiteslist.com 2022-10-05
67 xxxpornsites.net 2022-10-04